Ballina Kronika Vihen pas hekurave disa hajdutë nga Tetova, Gostivari dhe nga një fshat...

Vihen pas hekurave disa hajdutë nga Tetova, Gostivari dhe nga një fshat i Pollogut

Pjestarët e policisë nga Sektori për punë të brendshme-Tetovë (Stacioni policor-Gostivar), dje prej ora 13 e 50 minuta deri ora 14 e 30 minuta, kanë privuar nga liria peronat: 51-vjeçarin I.Z. nga Tetova, 35-vjeçarin F.B. nga fshati Banjicë e Poshtme e
Gostivarit dhe 35-vjeçarin F.K. nga Gostivari, për shkak të  d y sh i m i t  se kanë kryer më shumë vepra  p e n a l e ,,v j e dh j e,, dhe ,,mbulim i veprës  p e n a l e  v j e dh j e,,.

Tek personi F.B. janë gjetur më shumë pajisje dhe mjete tjera, të cilat rrjedhin nga vjedhjet e kryera, të cilat janë kthyer pronarëve, ndërsa personat I.Z. dhe F.K. janë mbajtur në Stacionin Policor Gostivar, ku pas zbardhjes dhe dokumentimit të plotë të rastit ndaj tyre do të pasojnë edhe parashtresa adekuate.

Artikulli paraprakTetovë, 32-vjeçarja kërkon ndihmën e uniformave blu
Artikulli tjetërDetaje T R O N D I T Ë S E nga V D E K J A e futbollistit shqiptar (FOTO+VIDEO)