Ballina Kronika Policia në Hamburg N D A L O N kolonën e dasmorëve...

Policia në Hamburg N D A L O N kolonën e dasmorëve shqiptarë, gjen …

Policia gjermane ka nda*luar një kolonë dasmorësh shqiptarë dhe pas një kontrolli ka gjetur bo*mba tymuese, gë*zhoja fish*ekësh, mar*ijuanë.

Ngjarja ka ndodhur në Hamburg në afërsi të stacionit hekurudhor Dammtor.

Me këtë rast autoritetet kanë thënë se kanë nda*luar një kolonë prej 20 automjetesh.

Dëshmitarët që kanë parë një kolonë makinash të një dasme shqiptare kanë ala*rmuar policinë pasi kanë dëgjuar zhurma të ngjashme me ato të të shtë*nave me ar*më zjarri shkruan TAG24. Me atë rast policët kanë kontrolluar shumë makina dhe kanë gjetur, mari*juanë, bo*mba tymosëse dhe gë*zhoja fish*ekësh të plu*mbave.

Ende nuk është e qartë nëse objektet e gjetura, bo*mbat dhe gëzh*ojat e fishekëve, lidhen me të sht*ënat e dëgjuara.

Po ashtu, policia deri tash nuk ka ofruar të dhëna nëse bëhet fjalë për ar*më frik*ësuese ose të ndonjë kal*ibri tjetër.

Autoritetet përgjegjëse kanë nisur heti*met.

Artikulli paraprak10 vjet B U R G për gruan që i mori Stambollin Erdoganit (FOTO)
Artikulli tjetërTetovë, lagjja 142 pa kushte bazë për jetë (VIDEO)