Ballina Kronika Vihet pas hekurave 29-vjeçari nga Tetova dhe dorëzohet në Idrizovë

Vihet pas hekurave 29-vjeçari nga Tetova dhe dorëzohet në Idrizovë

Pjestarë të policisë nga Sektori për punë të brendshme-Tetovë, dje (2 shtator), rreth orës 19.00, në rrugën ,,102,, në Tetovë, me urdhër të  gj y k a t ë s  e kanë  a rr e s t u a r  29-vjeçarin L.M. nga Tetova, i cili është  d ë n u a r  me dy vite  b u r g, për veprat  p e n a l e ,,prodhim i paautorizuar dhe lëshim në përdorim të  d r o g a v e  n a r k o t i k e, substancave psikotrope dhe prekusorëve,, dhe ,,mundësim i përdorimit të  d r o g a ve  n a r k o t i k e,, të cilat janë të dënueshme sipas nenit 215 dhe 216 në Kodit penal të RMV-së.

Pas  a rr e s t i m i t, L.M. është dërguar dhe dorëzuar në  b u r g u n ,,Idrizovë,, në Shkup, për vuajtjen e  d ë n i m i t
me b u r g.

Artikulli paraprakKuqezinjtë në prag të përballjes me Francën
Artikulli tjetërIshin bërë xurxull, vihen pas hekurave tetovari dhe një person pa dokumente identifikimi nga Shqipëria