E enjte, 5 Gusht, 2021

Mevlan Emurllai nga Sllatina krijon kompjuter me kombinim pjesësh elektronike (VIDEO)

Must Read

Mevlan Emurllai nga fshati Sllatinë ka bërë një eksperiment të çuditshëm me disa kompjuter, të cilët kanë qenë jashtë funskionit dhe të pa përdorur më. Nëpërmjet një video, ai shpjegon sesi ka arritur t’i kombinoj disa pjesë nga kompjuterët jo funksional për ta bërë një të vetëm funksional. Emurllai ka kombinuar pjesët e kompjueterëve të tjerë, duke bërë një kompjuter tjetër funksional nga vet dora e tij dhe që e punon me verzionin më të ri të windowsit.

Për më tepër ndiqeni videon e mëposhtme:

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Latest News

Kosova përdor vetëm produkte serbe, habiten pse Bregoviçi këndon në Korçë

Kimete Berisha Një popull pa mbamendje! Menjëherë pas luftës, shqiptarët filluan të blejnë tulla nga Serbia, për t’i ndërtuar shtëpitë...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img