E hënë, 27 Shtator, 2021

BFI: Ja e vërteta e 1 milion eurove (DOKUMENT)

Must Read

Lidhur me ekstraktin e bankës nr. 76 të datës 26.06.2019, i cili qarkullon nëpër mediumet elektronike i shoqëruar me komente se kinse kreu i BFI-së, H. Sulejman ef. Rexhepi ka nxjerr prej zhirollogarisë së BFI-së një milion euro, Shërbimi Financiar i BFI-së e informon opinionin e gjërë si në vijim.

Në tërësi i demantojmë të gjitha komentet të bëra në shoqërim të ekstraktit të lartpërmendur, sepse e vërteta është ndryshe. Në fakt, po të shihet në mënyrë profesionale eskratki i bankës, do të kuptohet se mjetët financiare kanë hyrë në llogarinë e BFI-së nga Ministria e Financave, si pagesë për denacionalizimin e pronës.

Mjetet kanë hyrë në llogarinë bankare duke u transferuar nga Stopanska Banka në Halkbank, dhe të njëjtat mjete janë shfrytëzuar për pagesën e rrogave dhe kontributet që dalin nga rroga për profesorët dhe të punësuarit në institucionet edukativo arsimore të BFI-së si dhe për mirëmbajtjen e institucioneve në fjalë.

 

Sqarim i ekstratit të bankës nr: 76:

Nr: 1 institucioni që ka pranuar mjetet, BFI, Nr: 2 shuma e pranuar, Nr: 3 pagesë për denacionalizimin e pronës, Nr: 4 data e pranimit 26.06.2019 Nr: 5 gjithë kjo procedure ka ndodhur para nje viti pra në 2019.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Latest News

Qetësimi i situatës në veri/ Kurti në mesnatë flet për telefonatat me Borrellin e Stoltenbergun

Kurti në një postim në Twitter ka bërë të ditur është dakorduar për qetësim të situatës. Kryeministri i Kosovës, Albin...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img