Ballina Lajme Kosovë Burdushi lutet për lirimin e Thaçit, Veselit, Krasniqit e Selimit (VIDEO)

Burdushi lutet për lirimin e Thaçit, Veselit, Krasniqit e Selimit (VIDEO)

Hysri Peqani i njohur si “Burdushi”, ka publikuar sot një fotografi dhe video teksa shihet duke u lutur për lirimin e Hashim Thaçit, Kadri Veselit, Jakup Krasniqit dhe Rexhep Selimit.

“Lirim sa më të shpejtë luf*tëtarëve të lirisë, që të kthehen me dre*jtësi në vendlindjen tonë!#HeronjTëLuf*tës”, ka shkruar ai.