Ballina Kronika ZH D U K E T pa gjurmë një 24-vjeçare në Tetovë

ZH D U K E T pa gjurmë një 24-vjeçare në Tetovë

Dje (18 nëntor), në ora 21 e 40 minuta, 26-vjeçarja me inicialet A.T. nga Republika e Shqipërisë, e cila qëndronte përkohësisht në një apartament në Tetovë, në SPB Tetovë ka raportuar se një ditë më herët, rreth orës 17 e 50 minuta, shoqja e saj me inicialet A.G. (24) gjithashtu nga Republika e Shqipërisë, me të cilën jetonte së bashku, ishte larguar nga banesa dhe nuk është kthyer më.
Merren masa për gjetjen e 24-vjeçares A.G.