Ballina Kronika I N C I D E N T në një fshat të...

I N C I D E N T në një fshat të Komunës së Bogovinës

SPB e Tetovës njofton se dje (18 nëntor), në ora 21 e 20 minuta, personi me inicialet Z.I. (46), nga Zherovjani i Tetovës, në SPB Tetovë ka raportuar se në Pirok të Tetovës, djali i tij me inicialet A.I. (22) kishte qenë i sul*muar fizi*kisht nga disa persona, pasi më herët, sipas raportit, ka pasur një për*leshje fizi*ke me prindërit e gruas së tij, me të cilët ai ka pasur marr*ëdhënie të acar*uara.
Çështja është duke u sqaruar dhe dokumentuar plotësisht.