Ballina Aktualitet Artan Etemi nga Lëvizja BESA emërohet drejtor ekonomik në Spitalin e Tetovës...

Artan Etemi nga Lëvizja BESA emërohet drejtor ekonomik në Spitalin e Tetovës (DOKUMENT)

Artan Etemi, kuadër i Lëvizjes BESA është emëruar drejtor organizativ, gjegjësisht drejtor ekonomik në Spitalin Klinik të Tetovës.

Vendimin e ka nënshkruar ministri i Shëndetësisë në Maqedoninë e Veriut, Venko Filipçe.

Etemi është ekonomist i diplomuar dhe vjen nga qyteti i Tetovës.