Ballina Religjion Gostivar, Aleksandri pranon islamin, bëhet Suad (VIDEO)

Gostivar, Aleksandri pranon islamin, bëhet Suad (VIDEO)

Aleksandër Çepi, 23 vjeçari nga Librazhdi i Shqipëris është konvertuar nga feja krishtere në fenë islame.

Përveç që ka kaluar në fenë islame ai ka ndryshuar edhe emrin e tij nga Aleksandër në Suad transmeton gazeta Lajm. Ai thotë që ndjehet krenar për vendimin që ka marrë dhe sipas tij është një ëndërr e realizuar. Ceremonia është zhvilluar në xhaminë e fshatit Forinë të Gostivarit, atje ku Aleksandri tash Suadi ka që 5 vite që vjen për të punuar.