Ballina Kronika 26 vjeçari nga Çellopeku S U L M O N njëzetvjeçarin nga...

26 vjeçari nga Çellopeku S U L M O N njëzetvjeçarin nga Kamjani

Dje (19 janar), në ora 17:25, personi me inicialet H.M. (20) nga Kamjani i Tetovës, në SPB Tetovë ka r a p o r t u a r  se në autostradën Shkup-Tetovë, në afërsi të një restoranti, është s u l m u a r  nga personi me inicialet B.S. (26) nga Çellopeku i Tetovës dhe një person tjetër i
panjohur.

Çështja është duke u sqaruar dhe dokumentuar.