Ballina Kronika Dy të rinj nga Shemshova i gjenë belaja në Tetovë

Dy të rinj nga Shemshova i gjenë belaja në Tetovë

Mbrëmë (19 janar), në ora 20:50, personat A.A. (22) dhe B.Q. (25) nga Shemshova e Tetovës, në SPB Tetovë kanë r a p o r t u a r se rreth orës 17.00, në rrugën Dimo Gavrovski në Tetovë janë sulmuar nga 24-vjeçari me inicialet A.B. nga Tetova dhe nga një person tjetër i panjohur. Gjatë s u l m i t, sipas  r a p o r t i t  të tyre, s u l m u e s i t  kishin përdorë  b o k s  metali dhe mjet të  m p r e h t ë.
Merren masa për zbardhjen dhe dokumentimin e
çështjes.