Ballina Kronika N D A L O H E T një 29 vjeçar në...

N D A L O H E T një 29 vjeçar në Çellopek

Dje (19 janar), rreth orës 11.00, në fshatin Çellopek të Tetovës, pjesëtarët e policisë të SPB Tetovë e kanë ndaluar 29 vjeçarin O.A. nga Gostivari, i cili nuk kishte patur asnjë dokument identifikimi dhe ka drejtuar veturën e tij “Fiat Uno” me targa të Gostivarit, me regjistrim të skaduar për më shumë se 6 muaj.