Ballina Kronika “ÇMENDET” 35-vjeçari nga një fshat i Tetovës, RR E H gruan, vajzën...

“ÇMENDET” 35-vjeçari nga një fshat i Tetovës, RR E H gruan, vajzën dhe thyen çdo gjë që i del përpara

Më 22 janar 2021, në ora 21, në SPB-Tetovë është paraqitur 35-vjeçarja nga një fshat i Tetovës dhe ka  d e n o n c u a r   b u rr i n  e saj, 35-vjeçarin me inicialet T.M. se e ka  rr a h u r  atë dhe  v a j z ë n  dhe ka  sh k a t ë rr u a r  një pjesë të orendive të shtëpisë.

Ai u  a rr e s t u a  dhe u mbajt në stacionin policor dhe pas dokumentimit dhe zbardhjes së plotë të rastit do të ngritet kallëzim adekuat.

Bonus video: