Ballina Kronika E pazakontë: Nusja dhe vjehrri bëjnë karambol!

E pazakontë: Nusja dhe vjehrri bëjnë karambol!

Me ardhjen e dimrit shtohet lagështia e rrugëve dhe si pasojë shtohet numri i aksidenteve rrugore.

Mirëpo, një aksident mjaft i pazakontë ka ndodhur në Bosnje, respektivisht në fshatin Srednja Čađavica, afër qytetit Bijelina. Në këtë aksident, me makinat e tipit Opel dhe Mazda janë përplasur vjehrri dhe reja e tij, respektivisht nusja e djalit.

Aksidenti ndodhi të hënën në ora 11 e 30 minuta, në rrugën lokale  Ljeljenča – Srednja Čađavica.

Në këtë aksident lëndime të rënda ka pësuar vjehrri, i cili ka drejtuar makinë e tipit Opel, kurse nusja me makinën e tipit Mazda ka marrë lëndime më të lehta.
Policia ka kryer hetime në vendngjarje lidhur me shkaqet që sollën deri te aksidenti.