Ballina Kronika Gjendet A R M A T I M në Bllacë, afër kufirit...

Gjendet A R M A T I M në Bllacë, afër kufirit me Kosovën, ishte groposur nën tokë në vitin 2001 (VIDEO)

Më 24.01.2021, sipas informacioneve të marra më parë se në fshatin Bllacë, afër kufirit me Kosovën, ishin fshehur nën tokë  a r m ë  dhe  m u n c i o n e  të ndryshme nga viti 2001, nëpunësit e Departamentit të Policisë  K r i m i n a l e, Departamenti për Parandalimin e  K r i m i t  të Organizuar dhe të rëndë në bashkëpunim me SPB-Shkup kanë gjetur dy  p u sh k ë, një R P G 7, tre  g r a n a t a  për  R P G 7, një  a r m ë  gjahu, dy ngarkesa  b a r u t i  për  R P G 7, nëntë copë  m u n c i o n e 7.62 x 54 R të cilat kanë qenë të groposura.

Po merren masa për zbardhjen e plot të rastit.