Ballina Kronika I N C I D E N T në Gradec të Gostivarit

I N C I D E N T në Gradec të Gostivarit

Gjashtëdhjetë e dy vjeçari M.S. nga Gradeci i Gostivarit, dje në ora 12 e 25 minuta, në SPB Tetovë ka raportuar se një orë më herët në fshat kishte qenë i  s u l m u ar  f i z i k i sh t  nga bashkëfshatari i tij Q.B. (53), me të cilin  kishin pasur  m a rr ë dh ë n i e  të  a c a r u a r a  për një kohë të gjatë informon SPB – Tetovë.. Q.B. është ndaluar në Stacionin Policor Gostivar, me ç’rast atij iu  k o n f i s k u a n  p i s t o l e t a  dhe  p u sh k a  e  gj u e t i s ë, të cilat i posedonte me licencë.
Çështja është duke u sqaruar dhe dokumentuar.