Ballina Lajme Një shumë e madhe parash është gjetur në tregun e Tetovës –...

Një shumë e madhe parash është gjetur në tregun e Tetovës – “Ato do t`i kthehen pronarit vetëm nëse tregon se …“

Një status është shfaqur në rrjetet sociale duke kërkuar personin që humbi një shumë të madhe parash në tregun e Tetovës.

Gjetësi përpiqet të gjej pronarin e parave përmes rrjeteve sociale, dhe thotë se do t’ia kthejë, vetëm nëse ai thotë saktësisht se sa para ka humbur./tv21

Пронајдена е поголема сума на пари на Зелениот пазар во Тетово пред 15-тина дена. Пронаоѓачот ќе ги врати само на сопственикот кој ќе каже точно колку пари загубил и ќе ги знае точните детали.

Пронајдена е поголема сума на пари на Зелениот пазар во Тетово пред 15-тина дена. Пронаоѓачот ќе ги врати само на сопственикот кој ќе каже точно колку пари загубил и ќе ги знае точните детали.