Ballina Kronika Nuk e lanë të dilte nga shtëpia/ I riu “çmendet” dhe V...

Nuk e lanë të dilte nga shtëpia/ I riu “çmendet” dhe V R E T gjashtë anëtarët e familjes (VIDEO)

Një  a d o l e sh e n t  në Indianapolis është  a rr e s t u a r  të hënën, me dyshimin se ka  v r a r ë  gjashtë anëtarët e familjes së tij.

I riu kishte tentuar të largohet nga shtëpia pa leje, por ishte ndaluar nga babai, të cilin i riu e  q ë ll o i  së bashku me katër anëtarët e tjerë të familjes.

Policia ka  i d e n t i f i k u a r  viktimat, në mesin e të cilëve ishte  ç i f t i bashkëshortor Cazy, 42-vjeçe dhe Raymond, 42, djali Ilaige, 18, vajza Rita, 13, Stone, 11 dhe e  d a sh u r a  Ciara Childs, 19, si dhe djali i saj i porsalindur.

I riu është  a rr e s t u a r  të hënën pasi policia e gjeti në periferi të Painfield në shtetin e Indianës.

Vëllai i vogël i Ilaige i ka  m b i j e t u a r  të  sh t ë n a v e  dhe  r a p o r t o i  menjëherë rastin në polici, duke thënë se vëllai i tij nga nervat që nuk e kanë lejuar të dalë jashtë ka  v r a r ë  tërë familjen. Fillimisht kishte  q ë ll u a r  babanë, e më pas edhe tjerët.