Ballina Kronika Policia në Gostivar arrestoi një person, nuk pranoi të identifikohej

Policia në Gostivar arrestoi një person, nuk pranoi të identifikohej

Dje, rreth orës 20:45, efektivët policorë të SPB Tetovë-Departamenti i Punëve të Brendshme Gostivar, në Gradec të Gostivarit e kanë privuar nga liria personin K.A. (24) nga ky fshat, i cili nuk kishte pranuar të identifikohej, është sjellë në mënyrë agresive dhe kishte dhënë rezistencë gjatë privimit nga liria. K.A. është ndaluar në Stacionin Policor Gostivar për pastrimin e çështjes dhe kundër tij do të ngrihet parashtresë adekuate.