Ballina Kronika Tronditëse: Nëna u merr jetën 3 fëmijëve të saj 3, 5 dhe...

Tronditëse: Nëna u merr jetën 3 fëmijëve të saj 3, 5 dhe 7 vjeç

Katie Perinovic, dy vajzat e saj Claire 7 vjeç, Anna 5 vjeç dhe djali Matthew 3 vjeç janë gjendur të  v d e k u r  në shtëpinë e tyre pasditen e së enjtes.

Babai i fëmijëve Tomislav 48 vjeç i gjeti të katërt të  p a j e t ë  në shtëpi dhe i  t m e rr u a r  ka thirrur shërbimin e urgjencës.

Sipas  p o l i c i s ë  australiane, ku dhe ka ndodhur ngjarja e rëndë, hetuesit besojnë se 48-vjeçari nuk është i përfshirë në këtë  i n c i d e n t  dhe nuk po kërkohet askush tjetër në lidhje me këtë çështje. Sipas  h e t u e s v e  Katie 42 vjeç është përgjegjësja e vetme për katër  v d e k j e t.

Disa nga fqinjët e saj, janë shprehur se kanë folur me Katie vetëm disa orë para  i n c i d e n t i t.

Daniel dhe Vicky Schembri, banorë në të njëjtën rrugë thanë se Katie i ka çuar disa ushqime tek shtëpia, po atë ditë që ka ndodhur kjo ngjarje.

Z. Schembri tha: “Ajo trokiti ditën rreth orës 5.30 të pasdites solli ushqimet dhe unë i thashë ‘faleminderit shumë ‘ dhe ajo tha ‘mirupafshim’”.