Ballina Kronika Tetovari bën hatanë në shtëpi, vihet pas hekurave nga uniformat blu

Tetovari bën hatanë në shtëpi, vihet pas hekurave nga uniformat blu

Dje (9 shkurt), në ora 17.00, efektivët e policisë të SPB-Tetovë e kanë  p r i v u a r  nga  l i r i a  45-vjeçarin me inicialet  A.T., banor i Tetovës, duke vepruar sipas  d e n o n c i m i t  të orën 16.00 sipas të ciliti rreth orës 13:30 në shtëpinë e tyre familjare e kishte rr a h u r  v a j z ë n  e tij 18 vjeçare, me ç’rast A.T. është mbajtur në Stacionin Policor të Tetovës.
Çështja është duke u sqaruar dhe dokumentuar dhe do të pasojë parashtresë adekuate.

Video bonus:

Video bonus: