Ballina Top Lajm Turisti regjistron ortekun gjigand edhe në momentet kur u ‘v a rr...

Turisti regjistron ortekun gjigand edhe në momentet kur u ‘v a rr o s’ nën dëborë (VIDEO+FOTO)

Turistët që udhëtonin me automjete bore ishin  b ll o k u a r  nga një ortek në Malet Uinta, në shtetin amerikan të Utah.

Dy anëtarë të grupit arritën t`i shmangen ortekut gjigant, ndërsa të tjerët u mbuluan pjesërisht ose plotësisht nga dëbora. Njëri nga turistët po regjistronte ortekun me celularin e tij dhe nuk pushoi së filmuari edhe kur u  ‘v a rr o s’.

Video tregon zbritjen e borës poshtë një shpati të ndjekur nga  zh d u k j a  e dukshmërisë dhe imazheve të errëta. Disa momente më vonë, një person shihet duke gërmuar në dëborë për të nxjerrë  p a r t n e r e n  e tij jashtë.

I n c i d e n t i  ndodhi të shtunën, në të njëjtën ditë kur një ortek tjetër la katër skiatorë të  v d e k u r  dhe katër të mbijetuar në Luginën e Solt-Lejkut, rreth 300 kilometra më në perëndim./TetovaNews

Video :

Video bonus:

Artikulli paraprakKoronavirusi, parashikimi pesimist i mjekes: Normalitetit do t’i rikthehemi vetëm në vitin 2024
Artikulli tjetërOsmani: Më 14 shkurt do të triumfojë dashuria ndaj Kosovës (VIDEO+FOTO)