Ballina Kronika Dy G R A nga Tetova kërkojnë ndihmën e uniformave blu

Dy G R A nga Tetova kërkojnë ndihmën e uniformave blu

Dje (22 mars), në ora 14.00, një  g r u a  41-vjeçare nga Tetova, bashkë me nënën e saj 71-vjeçare, në SPB-Tetovë ka raportuar se rreth orës 08:45, në rrugën ,,Ivo Lola Ribar“ në Tetovë,  kishin qenë të  s u l m u a r a  f i z i k i sh t  nga  b u rr i  i  saj  me inicialet T.T. (47) nga Tetova, me të cilin për një kohë të gjatë kishin  m a rr dh ë n i e  të acaruara  m a r t e s o r e, njofton SPB-Tetovë.

Çështja është duke u sqaruar dhe dokumentuar.