Ballina Kronika Tetovë – Në hall me djalin, nëna kërkon ndihmën e uniformave blu

Tetovë – Në hall me djalin, nëna kërkon ndihmën e uniformave blu

Dje (22 mars), në orën 10:45, zyrtarët policorë të SPB Tetovë e kanë vënë pas hekurave 31-vjeçarin me inicialet A.B. nga Tetova, i cili më herët kishte qenë i  r a p o r t u a r  nga nëna e tij, se kishte kryer  dh u n ë  në  f a m i l j e.

I njëjti është mbajtur në Stacionin policor të Tetovës për pastrimin dhe dokumentimin e çështjes, kurse nga ai me vërtetim është  k o n f i s k u a r  një  th i k ë, njofton SPB-Tetovë.