Ballina Aktualitet Lajme Hoxhë Drilon Gashi në 8a8 me Adelina Ismailin (VIDEO)

Hoxhë Drilon Gashi në 8a8 me Adelina Ismailin (VIDEO)

Hoxha, Drilon Gashi i ftuar në 8a8 me Adelina Ismailin ka thënë se burrat dhe gratë bëjnë tavaf rreth Qabes bashkë.

Ai ka thënë se nuk është e obliguar që burrat dhe gratë të ndahen, si dhe mund të falen së bashku.

“Tjetër është se në disa saudi prej xhelozisë së tepërt i ndajnë artificialisht me disa shamia të zeza, por realisht nuk është obligim me u nda”, ka thënë ai në ATV.

Gashi ka shtuar se përderisa në Qabe, që është baza dhe zemra e Islamit nuk është e obliguar ndarja, “nëse mund të bëjmë anologji edhe në xhamiat e tjera unë them se nuk është e obliguar të ndahen burrat dhe gratë, por ai ka shtuar se nuk mund ta mohojë se është e preferueshme”, tha Hoxha.

“Preferohet sepse në shumicën e rasteve nuk mohohet që në kohen e profetit Muhamed, së pari është falur Profeti Muhamed, pastaj burrat, pastaj gratë.“ /ATV

Për më shumë ndiqeni emisionin e plotë:

Artikulli paraprakJennifer Lopez/ Çfarë ha superylli i famshëm që ka një trup të tillë në moshën 51 vjeçare?
Artikulli tjetërMC Kresha largohet nga muzika për shkak të fesë? Si qëndron e vërteta