Nuk u M A R T U A kurrë, V R I T E T nga familjarët regjisori i njohur, GJ Y M T Y R Ë T ia hedhin në P L E H R A

Must Read

Një regjisor nga Irani 47 vjeç i cili jetonte prej vitesh në Londër, është  v r a r ë  dhe copëtuar nga prindërit për çështje  n d e r i, raportojnë mediat ndërkombëtare. Babak Khorramdin ishte kthyer në vendlindjen e tij Iran dhe kishte bërë  sh e rr  me babain për shkak se ai nuk ishte  m a r t u a r  ende. Kështu ai u  v r a  dhe u  c o p ë t u a,  gj y m t y r ë t  e tij i kishin  h e dh u r  në plehra.

Të dy prindërit janë  a rr e s t u ar , ndërsa babai e ka pranuar  k r i m i n  që ka bërë. Babak ka bërë disa filma me metrazh të shkurtër në Londër pasi u zhvendos aty për studime.

Video bonus:

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Latest News

100 $ një pako kafe, çfarë po ndodh në Korenë e Veriut?

Nga Joshua Berlinger & ;Paula Hancocks “CNN” Kim Jong Un tani ka probleme më të mëdha se sa Shtetet e Bashkuara....
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img