Të famshëm që vuajnë nga sëmundje të rralla

Must Read

Mund të duket se jeta e VIP-ave është fushë me lule. Por, shumë prej tyre vuajnë nga disa patologji aspak të zakonshme, që e bëjnë të vështirë përditshmërinë e tyre.

Brad Pitt – Vuan nga sëmundja Prosopagnosia, që të krijon vështirësi për të njohur fytyrat e familjarëve, madje edhe vetë fytyrën tënde

Cameron Diaz – Vuan nga një çrregullim lëkure që çon në skuqje të hundës, mjekrës, ballit dhe faqeve

Catherine Zeta-Jones – Vuan nga bipolariteti, që është një çrregullim i humorit dhe sjelljes.

Daniel Radcliffe – Vuan nga migrena

Gwyneth Paltrow – Vuan nga osteopenia, një çrregullim që dobëson kockat

Halle Berry – Vuna nga diabeti dhe merr rregullisht insulinë

Jon Hamm – Vuan nga vitiligo, një çrregullim lëkure që i jep zonave të ndryshme të trupit një ngjyrë tjetër, duke e bërë të duket me njolla

Kate Middleton – Alergji nga qimet e kuajve

Lindsay Lohan – Vuan nga astma

Megan Fox – Vuan nga skizofrenia

Michael J. Fox – Vuan nga Parkinsoni

Pamela Anderson – Vuan nga hepatiti C, që mund të shkaktojë dëmtime në mëlçi dhe cerozë.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Latest News

100 $ një pako kafe, çfarë po ndodh në Korenë e Veriut?

Nga Joshua Berlinger & ;Paula Hancocks “CNN” Kim Jong Un tani ka probleme më të mëdha se sa Shtetet e Bashkuara....
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img