Te Ujëvara më e lartë e lumit të fshatit Kamjan (VIDEO)

Must Read

Bashkëpunëtorët e Tetova News Rushit Ismani dhe Dilaver Jonuzi vazhdojnë eksplorimin e bukurive të mahnitshme të fshatit Kamjan të Tetovës. Ata kësaj radhe ju njohin me një ujëvarë tjetër të mrekullueshme sipër këtij fshati, e cila është më e larta, rreth 9-11 metra.

Fshati Kamjan i takon grupit të vendbanimeve që shtrihen në rrëzë të malit Sharr, në Pollogun e Poshtëm, në veriperendim të Maqedonisë. Ka drejtim të shtrirjes lindje-perëndim dhe ndodhet në jug-perëndim të qytetit të Tetovës.

Shikoni pamjet:

Ujëvara e parë e fshatit Kamjan të Tetovës:

Bukuritë e fshatit Kamjan të Tetovës (Prill 2021):

Dushku, Fshati Kamjan, Tetovë:

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Latest News

100 $ një pako kafe, çfarë po ndodh në Korenë e Veriut?

Nga Joshua Berlinger & ;Paula Hancocks “CNN” Kim Jong Un tani ka probleme më të mëdha se sa Shtetet e Bashkuara....
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img