Ballina Shëndeti Këshilla Si të shmangni stresin gjatë pushimeve

Si të shmangni stresin gjatë pushimeve

Jepini kohën tuaj atyre që kanë nevojë. Festat janë koha e duhur për të zgjuar dhembshurinë.

Qoftë në formën e kohës, vëmendjes, buzëqeshjes, përqafimeve. Mendoni për kuptimin e festës. Mendoni se çfarë është e rëndësishme për ju. Nëse kjo është një traditë në jetën tuaj apo besimin tuaj.

Praktikoni mirënjohjen. Ndaloni dhe shikoni për çfarë jeni mirënjohës. Ndani këtë praktikë me njerëzit tuaj të dashur dhe të afërt, fëmijët. /G.D abcnews.al/

@tetovanews