Ballina Aktualitet Kultura SHKA “Duflla” – Raçe: Gëzuar Dita Ndërkombëtare e Kërcimit!

SHKA “Duflla” – Raçe: Gëzuar Dita Ndërkombëtare e Kërcimit!

Urim nga SHKA “Duflla” – Raçe:

Nëse jeni të lumtur – kërceni,
Vallëzoni kur jeni të trishtuar,
Nuk ka rëndësi se ku, kur dhe me kë,
Gjuhën e kërcimit e njeh e gjithë globi.
Gëzuar Dita Ndërkombëtare e Kërcimit

@tn.lajmelokale
@tetovanews