Ballina Teknologji Mënyra për të pasur disa llogari WhatsApp, në të njëjtin celular

Mënyra për të pasur disa llogari WhatsApp, në të njëjtin celular

Nëse punoni për një kompani dhe duhet të përdorni shpesh WhatsApp, ndoshta keni hasur në një problem të zakonshëm me aplikacionin: WhatsApp, deri më sot, nuk ka mbështetur më shumë se një llogari për telefon celular. Megjithatë, aplikacioni i mesazheve të shpejta sapo është përditësuar (versioni 2.23.17.8) dhe tani ka përdorues të versionit ‘beta’, që mund të jenë me interes për ju.

Mbështetja është shtuar për të përdorur disa llogari WhatsApp nga i njëjti telefon celular, një funksion i shpallur disa muaj më parë dhe që më në fund është zbatuar në përdoruesit e WhatsApp Beta. Për pjesën tjetër do të duhet të presim edhe pak, sepse pikërisht në këtë fazë testohet funksionimi i tij dhe zgjidhen gabimet e mundshme që kanë dalë gjatë zhvillimit.

Pse është kaq interesante kjo veçori? Sepse ata njerëz që kanë një celular pune tani do të mund të përdorin WhatsApp nga e njëjta pajisje, pa pasur nevojë të mbajnë me vete dy telefona inteligjentë në të njëjtën kohë.

Mënyra se si funksionon është shumë e thjeshtë: ashtu si në Instagram ose Facebook, mund të ndërroni shpejt llogaritë me një klik të vetëm. Nuk keni nevojë të rifusni të dhëna (përveç rasteve të jashtëzakonshme) dhe do t’i keni në dispozicion të gjitha bisedat tuaja.