Ballina Top Lajm Fronti Evropian publikon listat për zgjedhjet parlamentare

Fronti Evropian publikon listat për zgjedhjet parlamentare

Fronti Evropian ka dorëzuar listat e kandidatëve për deputetë në zgjedhjet kuvendare të këtij viti. Listat sipas Arbër Ademit janë fituese dhe kandidatët e këtij fronti do t’i qëndrojnë krah kryetarit Ali Ahmeti për fitoren e këtyre zgjedhjeve, njofton Telegrafi Maqedoni.

Më poshtë janë emrat e propozuar nga ky subjekt politik.

Zona Zgjedhore 1

Blerim Bexheti

Ilir Hasani

Hatixhe Topalli

Naim Bajrami

Munir Kolashinac

Besarta Alija

Sheval Nuredin

Imran Velija

Drenushe Grazhdani-Shurlani

Faruk Avdiu

 

Zona Zgjedhore 2

Sadulla Duraku,

Skender Rexhepi Zejd

Dijana Toska

Elmi Aziri

Bastri Bajrami

Fatima Osmanovska

Berat Ajdari

Visar Durak

Zirafete Slamnik

Fadil Murtezani

 

Zona Zgjedhore 3

Sulejman Baki

 

Zona Zgjedhore 4

Enver Husein

 

Zona Zgjedhore 5

Ziadin Sela

Musa Xhaferi

Arbana Pasholli

Ismail Jahoski

Fehmi Skender

Premtime Zylali Deliaj

Mevmed Halili

Arjeta Alla

Alen Dearovski

Jetmir Ajredini

 

Zona Zgjedhore 6

Ali Ahmeti

Talat Xhaferi

Ilire Dauti

Menduh Thaçi

Rina Ajdari

Bejxhan Iljas

lir Demiri

Sali Murati

Fatmire Isaku

Merita Mustafai

Arjanit Hoxha

Arta Bilalli Zendeli

Atnan Neziri

Emir Sulejmani

Artina Qazimi

Shpresa Lutfija

Xhemile Saliji

Valon Asani

Valdet Xhaferi

Faton Ahmeti

@tn.lajmelokale
@tetovanews