Ballina Argëtim HUMOR I PAPARË/ Al Pazar (VIDEO)

HUMOR I PAPARË/ Al Pazar (VIDEO)

Al Pazar – Dy rapsodët – 31 Mars 2018 – Show Humor – Vizion Plus

Al Pazar – Surpriza – 31 Mars 2018 – Show Humor – Vizion Plus

Al Pazar – Nurja ka diçka për të thënë

Al Pazar – Kur kapesh në flagrancë

Al Pazar – Montana – Montela në grabitje

Al Pazar – Nuse për Vishon

Al Pazar – Aneja dhe krushka dalin në park

Al Pazar – Përfaqesuesi i LGBT-së në Parlament

Artikulli paraprakBakteret e fshehura nën këmbët tona mund të jenë një armë e re kundër superbaktereve
Artikulli tjetërShow Humor: Kur deputeti kapet në flagrancë (VIDEO)