Ballina Argëtim Këto janë skeçet më të çmendura (VIDEO)

Këto janë skeçet më të çmendura (VIDEO)

Të ashtuquajturit ’pranksters’ ka me të madhe në kohën e rrjeteve sociale. Ata përgatitin skeçe e situata, dhe paguajnë aktorë për të incizuar video që të bëjnë të qeshni.

Por, francezi Remi Gaillard i bën të gjitha vetë, dhe ka 15 vjet prej kur i bën të qeshin miliona njerëz.

Me skeçet e tij që shpeshherë e kalojnë çdo kufi janë rritur gjenerata, e ai vazhdon të bëjë të njëjtën punë.

Më poshtë 10 skeçet e tij më të mira, dhe një kompilacion i videove më të mira të Remi Gaillard.