Ballina Aktualitet Lajme QEVERIA NESËR MERR HUA TË RE! VMRO-DPMNE PLANIFION MITING ANTI-QEVERITAR

QEVERIA NESËR MERR HUA TË RE! VMRO-DPMNE PLANIFION MITING ANTI-QEVERITAR

VMRO-DPMNE-ja opozitare konsideron se huamarrja e planifikuar për ditën e nesërme, me vlerë prej 16 milionë euro, paraqet edhe “një tregues që Qeverisja e LSDM-së nuk ka kapacitete që ta udhëheq shtetin.” Sipas tyre, vetëm në tre muajt e parë të këtij viti, Maqedonia mori 300 milionë euro hua, dhe se për vetëm dy javë, LSDM-ja e futi popullin në borxh të ri prej 25 milionë euro, kurse kufiri psikologjik i borxhit publik ka kaluar pesë miliardë euro.

VMRO-DPMNE-e pa kënaqur nga kjo politik e LSDM-së më 2 dhe 3 qershor në Shkup do të mbanë miting të madh nacional kundër politikave qeveritare.

Nënkryetari i VMRO-DPMNE-së, Aleksandar Nikollovski thotë se në parti janë duke vijuar zgjedhjet e udhëheqësive lokale, gjegjësisht të kryetarëve të komiteteve lokale.

“Pastaj kemi planifikuar aktivitete të fuqishme në terren, ndërsa pjesë e saj është edhe tubimi i madhë nacional. Mes qytetarëve dëshirojmë të transmetojmë porosinë tonë, ti paraqesim konceptet tona që po i ndërtojmë si udhëheqësi e re në VMRO-DPMNE, thotë Nikollovski./tv21/

Artikulli paraprakZAEV: TAKIMI ME CIPRASIN MË 17 MAJ NUK ZGJIDHË GJITHÇKA PËR EMRIN
Artikulli tjetërGjenerali Wesley K. Clark nesër në Kosovë