Ballina Argëtim Jetë & Stil Sheiku që mori 4 nuse për një ditë (Video)

Sheiku që mori 4 nuse për një ditë (Video)

Një 28 vjeçar nga Kuvajti ka bërë një dasëm dhe në të njëjtën ditë është martuar me katër gra!

Në këtë vend janë shumë të përhapura martesat e burrave me nga katër gra dhe për secilën grua duhet të bëhet nga një shtëpi, transmeton Tetova News.

Në përgjithësi, gratë merren një nga një, por ky vendosi që katër të përzgjedhurat e tij t`i martojë në të njëjtën ditë.Lajmi ka bërë bujë në rrjetin social!

Shtypi arab shkruan se ai ka pasur një martesë të dëshuar dhe martesën me katër gra përnjëherësh e bën si hakmarrje ndaj ish-gruas!Gjithashtu, shtypi arab shkruan se ai është i fiksuar pas famës dhe fotot e videot e dasmës ua ka shpërndarë portaleve dhe rrjeteve të informacionit.

@tn.lajmelokale
@tetovanews