Ballina Argëtim Studenti rrëzon gotën me ujë në Shtëpinë e Bardhë, ja si i...

Studenti rrëzon gotën me ujë në Shtëpinë e Bardhë, ja si i kthehet Melania Trump (VIDEO)

Zonja e Parë Melania Trump është takuar me nxënësit e shkollave të mesme të hënën, më 9 prill.

Ajo i kërkoi grupit prej 13 nxënësish të shkruajnë në një tabelë se si ndiheshin në dhomën blu të Shtëpisë së Bardhë, e cila u bë si një klasë.

Në një moment, një student rrëzoi rastësisht një gotë me ujë nga tryeza. Ai mbeti i shtangur, por Zonja e Parë arriti ta qetësonte në mënyrën më të mirë të mundshme.

“Nuk ka problem. Mos u shqetëso, është vetëm ujë, OK?”, tha Melania Trump.

Zonja e Parë kishte mbledhur fëmijët në Shtëpinë e Bardhë për të dëgjuar rreth mendimeve dhe sfidave të tyre, si dhe për “të ndihmuar fëmijët kudo që të bëjnë më të mirën”, njoftoi The Associated Press.

Ajo filloi komunikimin me ta duke përshkruar ndjenjat e saj në bord, “E emocionuar.”

Sipas Shtëpisë së Bardhë, fëmijët, dy prej të cilëve mësonin në shtëpi thanë se ndiheshin “të respektuar”, “mirënjohës” dhe “nervozë”

Artikulli paraprakVIDEO: “Kur kali tregon se kush është shefi”
Artikulli tjetërVIDEO/Prova gjenerale e SHKA “Xheladin Zeqiri” para pjesëmarrjes në Festivalin Ndërkombëtar “Shkupi Folk-Fest 2018”