Ballina Aktualitet Lajme 27 prilli, Gjykata Themelore: Aktakuza pranohet në terësi

27 prilli, Gjykata Themelore: Aktakuza pranohet në terësi

Këshilli i vlerësimit të aktit paditës pranë Gjykatës Themelore Shkup 1 në mbledhjen e sotme publike, pasi shqyrtoi ankesat e palës mbrojtjëse dhe të akuzuarve, solli vendim që Akti Padites/ Akuzues/ Akuza për ngjarjet e 27 prillit të pranohet në teresi. Hapi i ardhshem eshte formulimi lendes paditese, sipas sistemit AKMIS dhe më pas do të kalojë në procedurë të mëtejshme per debat./am/