Ballina Argëtim Cila është gjëja e parë që shihni në këtë fotografi? Do ju...

Cila është gjëja e parë që shihni në këtë fotografi? Do ju zbulojë një gjë të rëndësishme

Flutura: kreativë dhe optimistë

Ju jeni një person krijues i cili ka një imagjinatë të madhe. Gjithmonë shikoni në anën e ndritshme dhe ju jeni një mbështetje e fortë për njerëzit, kur ata janë poshtë për nga humori, ose ndihen të trishtuar. Edhe në qoftë se ndonjëherë mund të ndiheni pak të dëshpëruar dhe të mbingarkuar nga optimizmi konstant, thellë e dini se ka shumë lumturi brenda. Punët më të mira për ju përfshijnë shkrimin, pikturën ose krijimin.

Fytyra: të mbyllur dhe inteligjentë

Ju jeni një person shumë inteligjent. Gjithmonë kërkoni detaje për të gjetur atë që nuk është duke punuar dhe për të bërë diçka më të mirë. Ju gjithmonë gjeni mënyrën më të mirë dhe më efektive për të bërë gjëra, dhe të tjerët ju shohin si perfeksionistë. Jeni të mbyllur për shkak të simulimit të tepërt që merrni nga njerëzit dhe turmat, aftësia juaj për të zgjedhur shumë detaje, e shteron energjinë tuaj. Punët më të mira për ju përfshijnë analizat, llogaritar ose inxhinier.

Lule ose dy alienë: ëndërrues dhe shpirtra të lirë

Ju jeni një person që i pëlqen të ëndërrojë. Keni ide që askush nuk guxon t’i mendojë. Nuk ju pëlqen të rrini në një vend, në një marrëdhënie apo në ndonjë gjë që kufizon këndvështrimin tuaj të gjerë. Doni aventurat, të provoni gjëra të reja dhe të mësoni tema të reja. Punët më të mira për ju përfshijnë eksplorimin, udhëtimin ose eksperimentimin.

Trupi: Sensualë dhe ekstrovertë

Ju jeni një person shumë i shoqërueshëm. Ju ndiheni më mirë kur jeni në shoqëri me njerëz të tjerë dhe ju pëlqen të jeni në qendër të vëmendjes. Ju pëlqen të tregoni histori dhe të shkëmbeni përvoja me miqtë tuaj. Doni shumë të lëvizni, të vallëzoni e të ndihmoni. Nuk duroni të jeni mbyllur në një dhomë. Ju jeni shumë pasionant dhe romantik. Punët më të mira për ju përfshijnë lëvizjen e trupit, bisedat me njerëz të tjerë ose negociatat.

Artikulli paraprakSi do të jetë qershori juaj? Horoskopi mujor, qershor 2018
Artikulli tjetërThana, fruti i të pavdekshmëve