Ballina Shëndeti Disa këshilla praktike për ju që dëshironi të riktheni flokët

Disa këshilla praktike për ju që dëshironi të riktheni flokët

Hurdhra është një produkt ushqimor e cila përveç të mirave që na sjell në organizëm mund të përdoret edhe për të rikuperuar flokët të cilat na kanë rënë. Disa këshilla praktike për flokët tuaj në qoftë se ju keni problem me rënien e tyre.
Ajo ndihmon në eliminimin e yndyrës së tepërt, qetësimin e kruajtjes së skalpit të kokës, ndihmon në forcimin e strukturës së flokëve, zvogëlon rënien e tyre.

Lëngu i hudhrës jep një ndihmesë të madhe edhe në rikthimin e flokut të humbur. Pasi bëhet shtypja e mirë e hudhrës, me lëngun e përftuar bëhet masazh rreth 3 minuta në vendin ku ka rënë floku.

Mbahet ashtu për 30 minuta dhe më pas shpërlaji me ujë të bollshëm flokët, deri sa të largohet era e rëndë e hudhrës.Ky veprim bëhet një herë në javë deri në shfaqjen e rezultateve pozitive.

@tn.lajmelokale
@tetovanews