Ballina Aktualitet Lajme Kuvend, fillon seanca për ratifikimin e Marrëveshjes

Kuvend, fillon seanca për ratifikimin e Marrëveshjes

Fillon seanca për ratifikimin e marrëveshjes. Opozita maqedonase dhe deputeti i shumicës Ferid Muhiq nuk janë në sallë.

Ndërkohë forca të shtuara policore përsëri rreshtohen prapa Kuvendit për të mbajtur rendin dhe qetësinë, edhe pse nuk ka njoftim zyrtarë për protesta. Megjithatë, nëpër rrjete sociale paralajmërojnë se seanca e sotme parlamentare për Ratifikimin e marrëveshjes për çështjen e emrit, do të përcjellët me protesta para Kuvendit./am/

@tetovanews