Ballina Aktualitet Lajme LSDM: VMRO-DPMNE PO MASHTRON PËR MARRËVESHJEN E EMRIT

LSDM: VMRO-DPMNE PO MASHTRON PËR MARRËVESHJEN E EMRIT

LSDM, ka reaguar ndaj VMRO-DPMNE sa i përket marrëveshjes për emrin me Greqinë. Nga LSDM thonë se që nga publikimi i marrëveshjes, opozita ka tentuar ta gënjejë

“Në interes të qytetarëve dhe shtetit, VMRO-DPMNE duhet të ndalë lajmet e rreme dhe të angazhohet në procesin që ofron një zgjidhje për mosmarrëveshjen 25-vjeçare, e cila forcon dhe ruan identitetin maqedonas, unitetin maqedonas dhe gjuhën maqedonase, thonë nga LSDM.

@tetovanews