Ballina Aktualitet Shqipëri NJË TJETËR SKANDAL PËRGJIMI PËR NJË MINISTËR SHQIPTAR

NJË TJETËR SKANDAL PËRGJIMI PËR NJË MINISTËR SHQIPTAR

Mbrëmjen e sotme në emisionin ‘Studio e Hapur’ me gazetaren Eni Vasili është për diskutim tema “Çfarë ka në dosjen e opozitës për ministrin Gjiknuri”.
I ftuar në studio, Gazmend Bardhi, ekspert ligjor në Partinë Demokratike deklaroi se organi i prokurorisë disponon fakte dhe prova për Gjiknurin.

Vasili: “A mund të na jepni ndonjë detaj të kësaj dosjeje për Gjiknurin? A kenid dosje?”

Bardhi: “Nëse kemi dosje, sapo bindemi për këtë ja faktojmë shqiptarëve me fakte dhe prova. Në momentin që PD do disponojë prova do ja bëjë të njohur opninionit publik. Prokuroria disponon një material përgjimi për Gjiknurin. Të dhënat tona flasin për fakte dhe prova që disponon organi i prokurorisë.”

Gjata: “Basha foli për një minator, por nuk e kuptova çpati Paloka që kërceu ashtu. Opozita këtë punë ka. Kjo mënyra e reagimit të Gjiknurit”

Vasili: “Ka opozita informacion?”

Bardhi: “Opozita ka informacion dhe të dhëna për çdo ministër”/news24

@tn.lajmelokale
@tetovanews