Ballina Aktualitet Opinione PËRMBARUESIT NË MAQEDONI, KASAPË QË RRJEPIN E DHUNOJNË QYTETARËT, DEMOKRACINË DHE SHTETIN

PËRMBARUESIT NË MAQEDONI, KASAPË QË RRJEPIN E DHUNOJNË QYTETARËT, DEMOKRACINË DHE SHTETIN

Abdulla Mehmeti

Banda e përmbaruesve në Maqedoni, në emër të ligjit i rrjepin, dhunojnë e torrturojnë qytetarët për interesa të kompanive private dhe nëntokës kriminale!

A ka pushtet në këtë shtet? Jeta nuk vjen në këtë vend të kriminalizuar, ku shteti ligjor ka mbetur vetëm premtim parazgjedhor dhe ëndërr e largët për qytetarët e detyruar të vdesin nga uria, ose të ikin sa më parë në botën e jashtme!

(11 qershor 2018)

Artikulli paraprakANALIZA: A do të çimentojë Trump aleancën Kinë-Rusi?
Artikulli tjetërHaradinaj për incidentin me zonjën nga Shqipëria: Po të ishte burrë e kisha kry ndryshe