Ballina Argëtim Kuriozitete Senadi dhe Amiri nga Tetova u nisën me biçikleta për në Haxh

Senadi dhe Amiri nga Tetova u nisën me biçikleta për në Haxh

Dy djem, Senad Idrizi dhe Amir Asllani janë nisur sot nga Tetova për në Haxh me biçikleta. Këta dy tetovarë u përcollën nga familjarët, shokët dhe miqtë e tyre në rrugën e tyre për në vendet e shenjta.

Rruga nga Tetova për në Mekë është 4.563 kilometra. Ata kanë marr mjetet e nevojshme për siguri gjatë rrugës si dhe kanë bërë kontrollet e nevojshme mjekësore para se të nisen për në vendet e shenjta islame./pm/

Artikulli paraprak“I ngulte brinjët dhe e hidhte në ajër” pamjet e tmerrit që u pa në arenë
Artikulli tjetërJa sa duhet të jetë pesha juaj në bazë të gjatësisë