Ballina Aktualitet Lajme “Zoti do të japë gjithë fuqinë që të duhet në vështirësi”. Disa...

“Zoti do të japë gjithë fuqinë që të duhet në vështirësi”. Disa thënie mbi fuqinë e Zotit, që do të motivojnë pamasë

“Është besimi ynë që e aktivizon fuqinë e Zotit”.

“Zoti pëlqen ta tregojë fuqinë e Tij përmes stuhive të tua”.

“Hape zemrën tënde dhe ftoje Zotin në çdo situatë të jetës tënde, pasi kur Zoti hyn në skenë, ndodhin mrekullitë”.

“Zoti është burimi i gjithë fuqisë dhe lutja është thelbësore për ta përjetuar fuqinë e Tij në jetët tona”.

“Fuqia e Zotit do të largojë nga planet e tua dhe do të vendosë në planet e Zotit”.

“Vendose bësimin tënd në fuqinë e Zotit”.

“Fuqia e Zotit duket më mirë në dobësinë tënde”.

“Ktheje dhimbjen tënde në fuqi përmes besimit në fuqinë e Zotit. Ai do të japë gjithë fuqinë e duhur për t’i përballuar vështirësitë”.

“Zoti ka thurur plane për ne, edhe pse ne nuk i shohim, nuk i ndiejmë apo nuk i presim. Zoti po punon përmes lutjeve tona”.

“Një person që nuk beson, i lutet Zotit: “Mos më jep më probleme”, ndërsa një besimtar i lutet Zotit: “Më jep fuqinë të përballoj problemet që Ti më ke dhënë””. / bota.al

Artikulli paraprakKasami nga Kumanova godet Gashin: Jeni shitur për…?! (FOTO)
Artikulli tjetërLSDM: Mickoski po vazhdon rrugën e Gruevskit