Ballina Aktualitet Lajme MICHAEL ROTH PËR VIZITË ZYRTARE NË MAQEDONI

MICHAEL ROTH PËR VIZITË ZYRTARE NË MAQEDONI

Ministri i e Punëve të Jashtme të Gjermanisë i angazhuar për Evropë, Michael Roth, sot do të vizitojë Maqedoninë. Roth pritet të ketë takim me ministrin e Punëve të Jashtme Nikolla Dimitrov, me të cilin do të diskutojnë për aktivitetet e fundit për realizimin e prioriteteve të politikës së jashtme të Maqedonisë dhe për hapat e ardhshëm për zbatimin e plotë të marrëveshjes me Greqinë.