Ballina Aktualitet Shqipëri Siguria ushqimore, kontrolli mbi tregjet (VIDEO)

Siguria ushqimore, kontrolli mbi tregjet (VIDEO)

Siguria ushqimore në tregjet shqiptare, kontrolli mbi produktet “Made in Albania” dhe ato të importit, sa të sigurtë jemi për produktet që konsumojmë. Këto janë çështjet e trajtuara në intervistën e javës së Viol Xhafaj me zëvendësministren e Bujqësisë, Ermira Gjeçi./abcnews.al