Ballina Aktualitet Lajme Zbuloi që i shoqi e tradhëtonte me një tjetër grua dhe e...

Zbuloi që i shoqi e tradhëtonte me një tjetër grua dhe e mori hakun në mënyrën më të mirë të mundshme

Kur dikush është i pabesë në martesë është gjithmonë një proces i vështirë, veçanërisht nëse vjen papritur, emocionet dhe pasiguria futen papritur në jetën e personit të tradhtuar papritmas, por për këtë grua lajmi i pabesisë së burrit shoqërohej nga angazhimi i tij me një grua tjetër.

Ajo e ka rrëfyer nëpërmjet një blogu anonim:

Bashkëshorti i saj dhe ajo kanë pasur një marrëdhënie të qëndrueshme me vite, por kur mori një ngritje në detyrë në punë, ai duhej të fillonte të udhëtonte shpesh në Kanada. Fillimisht nuk u shqetësua sepse e dinte se ky pozicion i ri pune do të sillte përfitime të reja ekonomike për të dhe ajo ishte i sigurt se marrëdhënia e tyre ishte mjaft e fortë për t’i rezistuar distancës.

Por shpejt e kuptoi gabimin e saj, sepse gjatë vitit të parë kur ai ishte larg, filloi të ndjehet e braktisur dhe kjo i shkaktoi një boshllëk në çift. Po kështu, vuri re se edhe kur ishte në shtëpi, ai e kalonte shumicën e kohës në kompjuter.

Ajo e dinte se lidhja e tyre ishte në moment jo të mirë, kështu që i sugjeroi burrit të saj të provonte terapinë e çiftit, por ai nuk pranoi, duke thënë se gjithçka ishte mirë dhe kështu ajo hoqi dorë.

Një natë, ai ra në gjumë dhe e la kompjuterin ndezur, kur ajo shkoi për ta fikur, pa një mesazh në ekran që thoshte:

“Më mungon, kthehu në shtëpi shpejt”.

E mbërthyer nga paniku, hapi mesazhin dhe gjeti një listë të gjatë të bisedave që burri i saj kishte me një grua tjetër për muaj të tërë, dhe mësoi se jo vetëm që ishte i pabesë, por ai jetonte edhe me një grua tjetër në Kanada, edhe pse ishte i martuar.

Në vend që të kontaktonte të dashurën e tij dhe të nxirrte zbuluar jetën e bashkëshortit, ajo vendosi të qetësohet dhe të mendojë se si do ta trajtonte situatën, megjithëse pranoi se deri në atë moment, kurrë nuk e kishte menduar ta lëndonte. U ndie shumë e tradhtuar që ta linte të shkonte kjo situatë, kështu që vazhdoi të vepronte sikur asgjë të mos kishte ndodhur. Javën tjetër atij iu desh  të largohej dhe ajo i uroi udhë të mbarë. Po atë ditë kontaktoi një agjent të pasurive të patundshme dhe i tha se donte ta shiste shtëpinë sa më shpejt që të ishte e mundur.

Nuk pati probleme me procedurat sepse shtëpia ishte në emër të saj, kështu vendosi të shmangë pagimin e më shumë taksave. Shumë shpejt ia shiti një çifti të ri me një çmim të volitshëm, pa i thënë asgjë burrit. Kështu krijoi një llogari bankare individuale për të marrë gjysmën e pagesës së shtëpisë, ndërsa gjysmën tjetër e transferoi në llogarinë e përbashkët. Ditën kur u kthye nga Kanadaja, me të mbërritur në shtëpi ai gjeti një çift të panjohurish, që jetonin në shtëpinë e tij, ndërkohë që e shoqja kish nisur një udhëtim përreth botës, duke shijuar jetën me miqtë. Duke e lënë në mes të rrugës.

@tn.lajmelokale
@tetovanews